Προσωπικά δεδομένα

Σας καλωσορίζουμε και χαιρόμαστε για την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας.

Σας δηλώνουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του ιστοτόπου αυτού, πληρούν τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του ατόμου.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.thesmos.com.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (επωνυμία της επιχείρησης σας, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ΑΦΜ. κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες μας προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.thesmos.com.gr   λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.thesmos.com.gr   τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.thesmos.com.gr  χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

 

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι η επωνυμία της επιχείρησης σας ,το επάγγελμα, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας. Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Δεδομένα παραστατικού: Για την έκδοση τιμολόγιου χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

 

Όροι Χρήσης

  • Η εταιρεία μας απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες.
  • Για αποστολή της παραγγελλίας σας η συνολική αξία της θα πρέπει να είναι 60 ευρώ και άνω.

 

 Τρόποι αποστολής

  • Τα προϊόντα συσκευάζονται την ημέρα της αποστολής και αποστέλλονται καθημερινά με δικά μας μεταφορικά μέσα. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει αναλόγως τον μεταφορέα και την περιοχή παράδοσης.
  • Παραλαβή απο το κατάστημα μας. (Κολοκοτρώνη & Νιοβης 1, Μεταμόρφωση)

 

Τρόποι πληρωμής

  • Με Αντικαταβολή
    Η εξόφληση των παραγγελιών γίνεται μέσω αντικαταβολής. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά στο χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης και ισχύει για ολόκληρο το ποσό της απόδειξης.